Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


24-25 березня 2023р. на базі Навчально-виробничого центру клінічної ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького відбувся семінар та майстер клас з «Неврологічного дослідження собак».

Лектор: ФЕДОРОВИЧ ВІТАЛІЙ, лікар ветеринарної медицини, к.вет.н, доцент кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, лікар-невролог мережі ветеринарних клінік Євровет, м. Львів


На семінарі розглянуто термінологію судомних та псевдосудомних станів у собак, а також усе, що стосується їх видів. Окремо вивчали епілепсію – види, симптоми, діагностику, плани та схеми лікування, зокрема ефективні протисудомні препарати. Ознайомилися із тактикою лікування епістатусу в собак.


Під час майстер-класу розглядалися найскладніші питання епілепсії в найрізноманітніших варіантах та головні проблеми. зокрема: які реальні прояви епілепсії; труднощі в діагностиці; де взяти ліки; як перевірити дозування; чому не допомагає лікування; чи є нові препарати, а також взаємодія з власником.
На семінарі була можливість обговорити клінічні випадки.

Готуємося до проведення Факультетом Ветеринарної Медицини на базі Ветеринарного Центру наступних семінарів та майстер-класів.

Адміністрація ФВМ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru