Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

У вівторок, 23 квітня 2024 року, на території факультету ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбувся Великодній благодійний ярмарок, організований з метою збору коштів для 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Тож, хочемо розповісти про те, як пройшов захід та поділитись успіхами! 

До цієї події долучилися не тільки викладацький колектив і здобувачі вищої освіти, але школярі з вчителями та батьками, які завітали на територію Університету, щоб підтримати Збройні Сили України.

2

Всі охочі, студенти та викладачі Університету мали змогу взяти участь у продажі свого унікального продукту або ж навпаки придбати його.

На ярмарку пропонували відвідувачам солодощі, напої, іграшки ручної роботи, сувеніри тощо. Гості мали змогу провести час із домашніми улюбленцями студентів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького – кіньми, собаками, великими павуками та зміями, з якими можна було сфотографуватися за вільний донат. Студентський деканат факультету ветеринарної медицини було організовано аукціон, лотерею з призами від спонсорів і майстер-клас зі створення писанок.

3

4

5

MyCollages 1

Ми проводили аукціон з унікальними лотами: від торта і аж до снарядів, оздоблених українським орнаментом. Різні кафедри та студенти зі задоволенням долучалися до торгів. На ярмарку були представлені на продаж унікальні писанки ручної роботи, а також була змога створити власну на майстер-класі! 

Окрім писанок, наші студенти та охочі долучитися до ярмарку представляли неймовірної краси в’язані іграшки та картини. 

На території ярмарку працювала фотозона, де можна було зробити незабутні кадри з королівським догом Его за вільний донат.

Також всі охочі могли осідлати верхи коників Рубі та Михася. 

Завдяки нашим спонсорам відбувалася безпрограшна благодійна лотерея, з можливістю виграти солодкий подарунок чи супер-приз від одного зі спонсорів.

Кенді-бар від талановитих студентів пригощав неймовірними десертами за донат для наших захисників. 

Серед краму на ярмарку увагу привертали унікальні брелки та статуетка з “Азовсталі” – наші символи незламності та важкої боротьби за волю. 

Загалом, нам вдалося зібрати 84 308,00 грн для захисників із 80-ї десантно-штурмової бригади. 

Підтримка української армії – основний обов’язок кожного свідомого громадянина нашої Держави, тож керівництво Університету та організатори висловлюють велику подяку всім, хто доєднався до цієї благодійної акції.

12

13

14

IMG 20240424 131052 002

Лого

Ми чекатимемо на таку ж активність під час наступних подібних заходів із надією, що ярмарок буде святковий на честь перемоги України.

Дякуємо Всім, хто долучився, та нашим ГЕРОЯМ за можливість проводити заходи в такий час. 

Слава Україні! Героям Слава!

Студентський деканат

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru