Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 Уже традиційно в кінці травня у стінах нашого університету відбулася міжнародна наукова конференція «Львівсько-Вроцлавська ветеринарна школа – 2019». В рамках цієї конференції до нас завітали наші добрі польські колеги, професори з Вроцлавського природничого університету. Під час конференції було виголошено десять лекцій з тематик, що стосувалися репродуктології, терапії, хірургії, інфекційних захворювань у  тварин, а також було проведено майстер-клас з ультрасонографії органів черевної порожнини та панендоскопії в собак.

 




Також були проведено унікальні біотехнологічні прийоми по відтворенню диких котячих у зоопарку «Лімпопо».

Ми висловлюємо щиру подяку нашим польським колегам професорам Аліні Вєлічко, Войтеку Ніжанському, Здіславу Кєлбовічу, Якубу Ніцпоню, Марціну Янковському, Камалі  Глніскій-Сухоцькій, Йоланті Спужак, доцентам Мацєю Кучковському, Сільвії Проховській, Янушу Бєжинському за змістовні лекції та практичні заняття.

Особливу подяку висловлюємо декану факультету ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету професору Кшиштофу Куб’яку за допомогу в організації конференції.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru