Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Обов’язковим компонентом забезпечення якості вищої освіти є співпраця з роботодавцями. В АТ «Галичфарм» корпорації “Артеріум” діє програма роботи зі здобувачами закладів вищої освіти «З досвідом у майбутнє», яка спрямована на підвищення рівня обізнаності профільних спеціалістів процесами фармацевтичного виробництва, обміну досвідом, висвітлення теоретичних і практичних аспектів фармацевтичної галузі.


У межах програми “З досвідом у майбутнє” АТ «Галичфарм» розпочав активну співпрацю з Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. В рамках співпраці 1 червня студентам 3 і 4 курсів спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» освітньої програми «Фармація, промислова фармація» під час проходження практики з дисципліни «Аптечна технологія ліків» та «Промислова технологія ліків», експертом з навчання персоналу АТ «Галичфарм» Олександром Якубовським та старшим майстром цеху виробництва інфузійних лікарських засобів Андрієм Бараном було проведено online науково-практичне заняття на тему: «Стерильне виробництво лікарських засобів».

Також у зустрічі взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Володимирович Двилюк та завідувач підрозділу сприяння працевлаштуванню студентів і випускників Університету Богдан Іванович Галух, а також викладачі кафедри фармації та біології ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького.
Спікери розповіли студентам про особливості виробництва ліків в умовах стерильності. Зокрема, було загострено увагу слухачів на підвищених вимогах, які ставляться до виробництва стерильних лікарських засобів згідно настанови GMP (Належна виробнича практика). Для забезпечення всіх показників якості готової стерильної продукції мають виконуватись спеціальні вимоги до технологічного процесу, чистоти виробничих приміщень, роботи технологічного устаткування, вентиляції і чистоти повітря, системи підготовки основної сировини і допоміжних матеріалів з метою зведення до мінімуму ризику контамінації мікроорганізмами, частинками і пірогенними речовинами. Певні вимоги також ставляться до персоналу і виробничої санітарії. Дотримання цих правил залежить від належної кваліфікації, освіти, рівня практичного досвіду і виробничої дисципліни всього персоналу. Виробництво стерильних ЛЗ здійснюють на спеціальних, призначених тільки для цих цілей ділянках, зонах або приміщеннях. Приміщення, у яких концентрація аерозольних частинок і число мікроорганізмів в повітряному середовищі підтримується у строго визначених межах, називаються «чистими». Якість готового продукту, лікарського засобу, його ефективність і безпечність в повній мірі залежить від точного дотримання усіх вимог GMP.

Лекція була прочитана на високому фаховому рівні і викликала зацікавленість у студентів та викладачів. Студенти мали змогу закріпити свої теоретичні знання, одержані на лабораторних заняттях з промислової технології лікарських засобів, із знаннями безпосередніх виробників стерильних лікарських засобів.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru