Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01
В день захисників України кафедра фармації та біології разом з студентами, викладачами та працівниками Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького у духовному супроводі капелана отця Віталія Карамана звершили молитовну паломницьку подорож до Святоуспенської Унівської Лаври.

У Храмі блаженних Климентія та Леонтія отець Віталій відправив святу Літургію за захисників України. Під час паломництва студенти та викладачі ознайомилися з давньою історією монастиря, відвідали цілюще джерело та церкву Успіння Пресвятої Богородиці, душею і серцем якої є чудотворний образ Унівської Божої Матері, явлений на згарищі спаплюженого татарами монастиря. У ХVІІІ ст. через численні зцілення, вимолені перед цією іконою, образ Богородиці Унівської коронував архимандрит Атанасій Шептицький. Паломники також здійснили похід на Чернечу гору – місце поховання монахів.
На зворотньому шляху відвідали старовинну церкву в Глинянах, де зберігається чудотворне розп’яття Спасителя.

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

Дякуємо отцю Віталію Караману та керівнику відділу соціально-культурного розвитку університету, старшому викладачу кафедри філософії та педагогіки Купчак Тетяні Зеновіївні за організацію такої чудової та пізнавальної поїздки.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru