Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

23 жовтня, студентам факультету ветеринарної медицини ЛНУВМБ ім С.З. Ґжицького, аспірантка кафедри фармакології та токсикології Двилюк О.І., разом із доцентом  Леськів Х.Я., провели семінар для поширення результатів Літньої школи UNA EUROPA VPH 2023 (м. Болонья, Італія).

Відвідати Літню школу вдалося, в результаті плідного діалогу з європейськими колегами щодо підвищення обізнаності серед молоді з оцінки ризиків та розвитку такої діяльності в Україні.
Дана програма проводилася під егідою напряму UNA Europa «Єдине здоров'я» на кафедрі ветеринарної медицини Болонського університету (UNIBO) з 26 по 30 червня 2023 року, в якій візяли участь студенти 20 європейських та асоційованих країн.
Пріорітетними вимогами під час відбору студентів на конкурсній основі, були хороші знання із даного напряму та вільне володіння англійською мовою, що Олександра продемонструвала на високому рівні.
Метою даної програми як експериментального навчання полягало в тому, щоб усунути межі між класною кімнатою та реальним робочим середовищем, створивши постійну, багатовимірну екосистему навчання, у якій студенти аналізували свій практичний досвід, що дало можливість консолідувати свої компетенції та отримати міждисциплінарні навички, які можна передавати, демонструючи свою здатність керувати складними непередбачуваними ситуаціями, зокрема коли інформація є неповною.

1

Двилюк О.І. отримала низку навичок у контексті «від ферми до столу», пов’язала реальний досвід роботи на підприємствах з виробництва продуктів харчування. Програма літньої школи включала відвідування молочно-м’ясної ферми UNIBO, практичну роботу з моніторингу, нагляду, оцінки ризику та інтерпретації результатів тестів, відвідування комерційної фабрики прошутто крудо та підприємства з переробки яловичини, відвідування бойні UNIBO тощо. Щоб доповнити відвідування закладів з виробництва продуктів харчування на місці, в програмі було передбачено використання симуляторів віртуальної бійні, щоб познайомити студентів з додатковими автентичними реальними сценаріями. Для кожної діяльності на місці студенти отримали ситуаційні завдання для виконання в групах або індивідуально.
Наприкінці Літньої школи Двилюк О.І. змогла:
1) спостерігати за робочим середовищем і визначати пріоритети збору даних;
2) виконувати оцінку ризику на основі зібраних даних;
3) витягувати та синтезувати відповідні концепції та інформацію;
4) зробити пропозиції щодо покращення процесу;
5) повідомити результати різноманітній аудиторії.
Семінар для поширення результатів Літньої школи UNA EUROPA VPH 2023 (м. Болонья, Італія) був пізнавальним для студентів, та зосередив їхню увагу на нових можливостях у навчанні.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru