Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

“Життя прожити — не поле перейти”, — так кажуть, коли повчають молодь. Проте справжній сенс цього вислову розуміємо тільки тоді, коли добрий шмат того лану вже позаду. А що ж попереду? Там — славні роки, рубежі, які підкорюються далеко не всім.

Сьогодні до свого Ювілею Нескінченності прийшла професор нашого університету, доктор філософських наук Світлана ЧЕРЕПАНОВА. Прийшла бадьорою ходою, високо піднявши голову не з відчуття вищості, а через духовну піднесеність, крила, отримані ще в дитинстві та дбайливо збережені від спроб їх підрізати протягом усього життя.

У цей гарний, шановна Світлано Олександрівно, день ми хочемо привітати Вас як свого Учителя, адже чимало з нас вивчали українську культуру на зорі незалежності саме з Ваших книг. Сьогодні ми дякуємо Вам за Вашу працю, колего, здатність іти в ногу з часом, бути на одній хвилі зі студентами, аспірантами. 

Нині — Ваш Ювілей Нескінченності, тому хочеться побажати Вам невичерпності віри в Добро і Справедливість та непроминального прагнення до Людяності й Краси!

З повагою — ректорат Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru