Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 

03

   17 червня на кафедру паразитології та іхтіопатології у супроводі педагогів Любові Устінової та Мар’яни Волошин завітали учні віком від семи до десяти років з літньої школи «Спортивний  Мистецький Активно-Розважальний Табір» (СМАРТ), що діє на території Галицького району міста Львова. Цікаву екскурсію для них організувала та провела старша викладачка кафедри Голубцова Мар´яна Вікторівна.

  Впродовж двогодинного перебування на кафедрі школярі ознайомилися з унікальними експонатами паразитологічного музею*  – гельмінтами, кліщами та комахами, які паразитують у  людини й різних видів тварин, переглянули навчальні відеофільми й почули багато пізнавального про форми та роль паразитизму в природі, значення  гігієни в запобіганні зараження людини гельмінтами, дізналися про те, як вберегти себе від нападу кровосисних членистоногих. Також юні дослідники мали змогу ознайомитися з роботою мікроскопів й поринути у захоплюючий мікросвіт паразитичних організмів.

 

01

 На серйозних та зосереджених обличчях дітей можна було помітити цікавість, іноді здивування, ніхто з них не залишився байдужим до побаченого й почутого, тож  сподіваємося, що отримані незабутні враження від захоплюючої екскурсії назавжди закарбуються в їх пам´яті і в недалекому майбутньому трансформуються у мрію стати лікарем ветеринарної медицини.

02

04

05

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru