Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Студенти 3 курсу спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" в межах дисципліни "Управління якістю та безпечністю продуктів харчування" ознайомилися з впровадженням системи НАССР на виробництві.

 

Студенти отримали можливість закріпити теоретичні знання та практичні навики щодо особливостей управління якістю та безпечністю за виробництва натуральної ковбасної оболонки. Заняття відбулося на базі німецько-українського підприємства "Хінкель-Когут", котре є найбільшим українським експортером та імпортером даного виду продукції.

Дякуємо керівництву ТзОВ "Хінкель-Когут" за надану можливість відвідати підприємство та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru