Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Х Міжнародний форум «AGROPORT West Lviv 2019» - масштабна агропромислова подія, один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі, який відбувається в трьох містах та охоплює інтереси індивідуально західних, південних та східних агровиробників. Місцем його проведення вже традиційно є термінали, виставкові площі і аеродромні перони аеропортів Львова, Херсона та Харкова.

IMG 5261

 

Розпочалась робота Агропорту зі стратегічної сесії: «Впровадження цілей сталого розвитку на регіональному рівні». Далі стартував інтерактивний майданчик, де обговорювались питання про національний курс із впровадження цілей сталого розвитку: сільське господарство та забезпечення збалансованого харчування всіх верств населення, безпечності харчових продуктів, якісної освіти, сталого розвитку довкілля.

IMG 5286

Студенти спеціальності 101 «Екологія» ФВГЕП  виявили неабияке зацікавлення до даної події. Дискусійні панелі, круглі столи, семінари з питань переробки відходів сільського господарства, проблеми якості питної води, безпеки харчових продуктів, розвитку горіхового бізнесу в Україні, майбутнє кластерного розвитку та побудова сталих екосистем в українському АПК, - усе це важливі теми, які цікавлять і теперішніх, і майбутніх фахівців АПК.

IMG 5371

IMG 5386

IMG 5395

IMG 5413

IMG 5532

Світлана Кропивка, Богдана Калин – доценти кафедри екології.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru