Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

124 травня науково-педагогічні працівники кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича Павло Музика і Дмитро Соломонко прийняли участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Організаційно-економічні та соціальні складові розвитку підприємництва».

1Із вітальним словом до учасників конференції звернулася директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман. Очільник департаменту розповіла про сучасний стан розвитку агропродовольчого підкомплексу області і формати співпраці із науковими установами регіону.
Директор ННЦ «Інститут аграрної економіки», академік НААН Юрій Лупенко звернув увагу на сучасні виклики для сільського господарства, зумовлені воєнним станом.
Цікавими та змістовними були доповіді організатора конференції, професора Юрія Губені та професора Ігора Яціва (Львівський національний університет природокористування), науковців із Люблінського природничого університету (Польща).

1

Віце-президент Львівської торгово-промислової палати Володимир Коруд окреслив основні питання взаємодії для пошуку нових зовнішніх ринків агровиробниками області.
Досвід підтримки розвитку підприємництва в сільських територіях представив голова Радехівської об’єднаної територіальної громади Cтепан Коханчук.
Керівник відділу маркетингу ОРСП «Шувар» Тетяна Попович розповіла про основні тенденції розвитку торгівлі сільськогосподарською продукцією в прикордонному регіоні.
Професор Херсонського державного аграрно-економічного університету Олександр Аверчев наголосив на основних тенденціях, ризиках та викликах розвитку сільського господарства в Південних областях України в поточному році.
Учасники конференції у своїх доповідях наголосили на важливості посилення співпраці для забезпечення сталого розвитку агропродовольчого підкомплексу в період поствоєнного відновлення.

Автори: Павло Музика, Дмитро Соломонко.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru