Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

photo 2023 10 08 16 23 23

5 жовтня 2023 року в нашому університеті з ініціативи кафедри менеджменту (професор Галина Левків) відбулася щемлива зустріч із воїном-митцем Перев'язком Максимом Миколайовичем. Сержант, командир відділення Національної гвардії України оперативного призначення, учасник бойових дій із квітня 2014 – це далеко не все, що може характеризувати цю надзвичайну людину. Ще – вчитель історії, виграв грант і відкрив у Дрогобичі мистецьку школу. При школі діяла репетиційна база і студія звукозапису. Але війна має свої закони, тому Максим воює й досі, бо вдача не дозволяє відсиджуватися за спинами товаришів.

 photo 2023 10 08 16 22 43

Наші студенти з цікавістю слухали не лише біографічні факти, хоч ця життєва історія заслуговує бути вислуханою, а й музику. Музику душі, якій не байдуже, музику болю й перемоги над ним, музику втрат і здобутків. Максим Перев’язко - лавреат проєктів «Пісні війни» і «Пісні, народжені в АТО». Його голос, як і слова пісень, буквально пронизують своєю щирістю, чесністю і прямотою. А в очі дивилися живі та мертві герої, розповісти про яких, познайомити з їхньою відвагою та незламністю і хотів Воїн-Музикант.
На одному диханні пройшла зустріч, яка залишила по собі відчуття того, що майбутнє є, воно належить нашій молоді, поки земля лежить на плечах Титанів, один з яких був із нами.

 Пезентаційний матеріал <<Переглянути>>

Слава Україні!

Героям слава!

Допис підготувала проф. Галина Левків

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru