Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

На кафедрі менеджменту менеджери брали активну участь у вирішенні управлінських проблем шляхом ділової гри. У межах вивчення дисципліни “Лідерство та управління організаційною поведінкою” 11 квітня 2024 року доцент кафедри менеджменту Соломія Воскобійник організувала проведення ділової гри між студентами 2 курсу факультету економіки та менеджменту.

1

Під час проведення цього заходу студенти самостійно працювали, а згодом, розділившись на дві команди, колективно вирішували поставлені перед ними завдання. Вирішальну роль у цьому процесі відіграли лідери двох команд, завдяки яким учасникам вдалося досягти згоди в процесі визначення та вибору правильних варіантів рішення.
У результаті проведеного заходу студенти на власному досвіді навчилися формувати ефективні команди, обирати лідера, проводити оцінювання індивідуальної та групової діяльності, а також засвоїли навики колективної роботи.
Застосування сучасних методів навчання надзвичайно подобається студентам та дає позитивні результати, оскільки вони стають учасниками управлінських процесів, проблемних ситуацій, наближених до реальних, та активно беруть участь у їх вирішенні, що дає можливість виховувати соціально-активних, успішних та впевнених у собі спеціалістів.

1

1

Допис підготувала Соломія ВОСКОБІЙНИК, доцент кафедри менеджменту

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru