Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

23 червня 2021 року завідувач кафедри публічного управління та адміністрування, доктор наук з державного управління, професор Іван Парубчак прийняв участь (онлайн) у роботі акредитаційної комісії в Університеті митної справи та фінансів (м. Дніпро, Україна)
Вимогою сьогодення є відповідність змісту освітньо-наукових програм світовим трендам майбутнього та дотримання засад міждисциплінарності, що надає фахівцям можливість всебічно, цілісно та більш глибоко досліджувати об’єкт, розвиває навички критичного мислення. Рівень наукової та професійної кваліфікації науково-педагогічних працівників, навчально-методичне, інформаційно-комунікаційне та матеріально-технічні забезпечення є важливими умовами для реалізація програми підготовки докторів філософії.

Рецензуючи освітньо-наукову програму підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти в галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» та будучи членом редакційної колегії наукового збірника «Публічне управління та митне адміністрування», Іван Парубчак звернув увагу на створені додаткові можливості для аспірантів, зокрема, існуюча сторінка молодого науковця в межах збірника.
Даний досвід, налагоджені наукові взаємозв’язки дають можливість удосконалення власної освітньо-науковоїх програми, підвищення рівня підготовки докторів філософії з публічного управління у ЛНУВМБ ім. С.З. Ґжицького.

Іван Парубчак, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru