Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1

Ландшафт Львова - це нескінченна низка пагорбів, між якими розкинувся центр міста. У який би бік не йшов мандрівник, йому обов’язково доведеться підніматися чи спускатися протягом шляху. Львівські пагорби по-своєму мальовничі і приховують багато несподіванок. На хребті, що тягнеться від Високого Замку до Чотових скель знаходяться найвідоміші з-поміж львівських пагорбів: Замкова гора, гора Лева (Лиса), Вовча гора, Чернеча гора (Змієва).
24 квітня студенти 1 курсу спеціальності «Маркетинг» з куратором Мар’яною Матвеєвою здійснили цікаву та пізнавальну прогулянку цією мальовничою частиною Львова. Розпочалась екскурсія з добре відомої студентам нашого університету Шуманівки (щодня бігаємо повз неї від навчальних корпусів на Пекарській до корпусів на Костя Левицького), яка належить до пагорбів Львівського плато.

 

фото 2

Далі, повз Чернечу гору, до регіонального ландшафтного парку «Знесіння», який для багатьох львів’ян відомий під назвою Кайзервальд, що дослівно означає Цісарський або ж Королівський ліс. Прогулюючись ним, поринаєш в тишу, спокій, казкову чарівність легенд і забуваєш про бурхливе життя великого міста. Територія парку розташована неподалік від Головного європейського вододілу, що розділяє Балтійське та Чорне моря. Безумовно, у студентів великий інтерес викликали історії та легенди, пов’язані з горою Лева та Замковою горою. Це також найвищі точки міста з оглядовими майданчиками. Ну, і звичайно, на згадку ми зробили фото на фоні краси міста Лева.

фото 3

фото 4

Мар’яна Матвеєва, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru