Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 2740

7 грудня 2023 року відбулася зустріч студентів 1-го курсу та магістрів спеціальності “Фізична терапія, ерготерапія” з носієм англійської мови Сідхартом Джоші ((Saddharth Joshi), Удайпур, Індія)) під кураторством Лілії Мелешко, викладача англійської мови, асистента кафедри української та іноземних мов.

Під час speaking club обговорювали відмінності в культурі, природних умовах, погоді та кухні. Запрошений гість відповів на запитання про можливості та виклики в Україні (What are the biggest opportunities in Ukraine?What’s the most challenging aspect of living in Ukraine?).

 

IMG 2748

Своїми враженнями від зустрічі поділився студент 1-го курсу Роман Чаплюн: “Зустріч видалась доволі цікавою з погляду нової для мене інформації, наприклад, про традиційну кухню в Індії, про певні фестивалі та свята, що є впізнаваними в усьому світі, а також було цікаво дізнатися про національних тварин-символів. Для мене було справжнім відкриттям те, наскільки легко в Індії можна зустріти тигра чи того ж павича, навіть не покидаючи власного подвір’я.
Через особливості вимови для мене ця бесіда була справжнім викликом, проте вона дала мені більше мотивації до вивчення розмовної англійської”.
Студентка 1 курсу Марта Гладка відзначила: “Сьогодні я мала змогу вперше відвідати speaking club нашого Університету. Мені дійсно сподобався цей захід, і я б хотіла, щоб такі зібрання відбувалися частіше. Я переконалася, що практика з іноземцем дійсно важлива і допоможе вдосконалити наш рівень володіння іноземною мовою”.

Хто прагне краще володіти іноземною мовою, не боятися говорити, хто любить спілкуватися та дізнаватися щось нове, кому мало занять, тому підходить розмовний клуб, який підсилить ваші здібності та допоможе швидко зорієнтуватися, коли немає вправ, підказок, коли ви не знаєте, яке запитання прозвучить далі.

unnamed

Зустріч відбулася за сприяння Михайла Подоляка, завідувача кафедри української та іноземних мов імені Якима Яреми та Олега Гримака, декана факультету економіки та менеджменту.

Допис підготувала Лілія Мелешко, асистент кафедри

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru