Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

25 вересня 2023 року доцент кафедри годівлі тварин і технології кормів Петришак Роман Анатолійович відвідав Приватне підприємство «Західний Буг» (Червоноградський р-н Львівської обл.). Основним напрямком діяльності цієї аграрної компанії є вирощування зернових, технічних і кормових культур, їх зберігання та реалізація. Одна із стратегічних цілей підприємства - забезпечення максимально якісних показників продукції за допомогою використання передових технологій вирощування і догляду, а також зберігання продукції. Особливо актуально на даний час є впровадження саме новітніх технологій заготівлі кормів, зокрема, і процесу зберігання зерна в рукавах.

 

1

Основою технології зберігання є природна консервація вмісту рукава за рахунок створення анаеробного середовища в щільно завантаженому і герметично закритому полімерному рукаві. У процесі «дихання» зерна, а також життєдіяльності комах і грибків, які потрапляють в рукав разом з зерном, поглинається кисень і заміщується вуглекислим газом, що є природним консервантом. Важливим є врахування переваг технології зберігання, а також вивчення проблем зберігання в зернових рукавах.
Досвід використання даних технологій буде впроваджено у навчальний процес в межах дисциплін, які викладаються на кафедрі, та буде корисним при підготовці висококваліфікованих фахівців біолого-технологічного факультету.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru