Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Image 5

Завідувач кафедри годівлі тварин і технології кормів, професор Півторак Ярослав Іванович на запрошення власника підприємства Струк Оксани Мирославівни відвідав крафтову сироварню ВУЙКО СИР (м. Жидачів Львівської області).

Image 6

Підприємство декларує використання тільки еко-сировини і випуск лише еко-продукції. Окрім виробництва власне різних видів сиру дане підприємство здійснює виготовлення і продаж такого переліку товарів: молока, масла, йогуртів та інших молочних продуктів; харчових олій та жирів; вершків (молочні продукти); жирів тваринних харчових; згущеного молока; маргарину; масляного крему; молока з підвищеним вмістом білка; молока пряженого сквашеного; молока сквашеного; молока сухого; молочних напоїв з перевагою молока; напоїв молочнокислих; сиру кисломолочного зерненого; сиру кисломолочного; сирників; сироватки молочної; сичуга; сметани; ферментів молочних на кулінарні потреби.
Важливо було ознайомитися з географією постачальників сировини, щоб зрозуміти умови та технології вирощування рослинних кормів і основні підходи до раціонів годівлі ВРХ у визначених господарствах.
Смакові якості продукції мали високу оцінку гостей.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru