Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1
12 жовтня 2023 року доцент кафедри годівлі тварин і технології кормів Петришак Роман Анатолійович провів заняття з навчальної дисципліни «Раціональне живлення людей» для студентів 2 курсу біолого-технологічного факультету спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему: «Визначення якості харчових продуктів». В межах даної теми розглядалися питання контролю якості борошна, молока і молочних продуктів, а також оцінки якості вина та виноматеріалів.

 

1
На заняття лектором були запрошені професійні сомельє, які розповіли про особливості вирощування винограду, технологію приготування з нього вина. Акцент співдоповідачів було зроблено також на культурі споживання і специфіці якісної оцінки напою.
На занятті були присутні викладачі кафедри годівлі тварин і технології кормів, викладачі з інших кафедр біолого-технологічного факультету, а також декан факультету доцент Бойко А.О.
Питання, які були розглянуті, викликали неабиякий інтерес з боку здобувачів вищої освіти та присутніх колег. На заході точилися жваві дискусії щодо окремих аспектів раціонального живлення людей, мав місце постійний зв’язок з аудиторією, було використано мультимедійне обладнання з цікавою презентацією, слайди якої яскраво ілюстрували зміст теми.

1

1

1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru