Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 18

15 листопада 2023 року доценти кафедри годівлі тварин і технології кормів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Олег Слобода, Ірина Семчук і Тарас Нагірняк провели пізнавальну екскурсію зі здобувачами вищої освіти біолого-технологічного факультету спеціальностей 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Зоофізіотерапія” на ТзОВ “КОРМОТЕХ” (с. Прилбичі Яворівського району Львівської області).

За версією Petfood Industry Kormotech входить до топ-60 виробників зоогалузі у світі, експорт продукції відбувається до 40 країн, а асортимент нараховує понад 650 позицій.

Головна місія підприємства – створювати високоякісне та доступне харчування для чотирилапих, щоб дарувати їхнім власникам радість спілкування зі здоровими та життєрадісними улюбленцями.
У с. Прилбичі розташований завод сухих кормів в Україні, який працює з 2005 року. Це виробництво, з якого і починалася історія глобальної компанії Kormotech. За рік завод виготовляє до 45 000 тонн раціонів під брендами “КЛУБ 4 ЛАПИ”, Optimeal, “Мяу!”, “Гав!”, а також для приватних марок торговельних мереж з різних країн. Технологію виробництва було створено у співпраці з американською компанією Petfood Worldwide Development. Нещодавно завод було модернізовано, що дало змогу компанії безперебійно постачати корми. Підприємство також оновило очисні споруди.
Окрім того, у Прилбичах з 2011 року працює завод вологих кормів. Це друге власне виробництво Kormotech. Виробнича потужність становить до 16 000 тонн на рік. Тут створюють вологі раціони для котів і собак.
Здобувачі освіти та викладачі кафедри мали нагоду ознайомитися з виробничими потужностями підприємства, процесом приготування кормів, асортиментом продукції.
Особливу вдячність за сприяння в організації екскурсії складаємо менеджеру з внутрішніх комунікацій ТзОВ “КОРМОТЕХ” Марті Подоляк.

1 1
Допис підготував Тарас Нагірняк, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru