Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2

29 листопада 2023 року в аудиторії кафедри годівлі тварин і технології кормів відбулася відкрита зустріч представників ТОВ “Жовківський ППР” зі студентами старших курсів біолого-технологічного факультету і факультету ветеринарної медицини, науково-педагогічними працівниками Університету.

 

ТОВ “Жовківський племптахорепродуктор – це сучасний сільськогосподарський комплекс, який спеціалізується на високопрофесійному вирощуванні свиней на основі європейських виробничих стандартів.

Потенційні роботодавці ознайомили присутніх випускників і викладачів зі структурою підприємства, напрямами ведення господарської діяльності, наявними вакансіями, умовами праці та проживання, вимогами до потенційних працівників і їхнім грошовим забезпеченням. Було продемонстровано відеоекскурсію по господарству, надано запрошення для відвідування ТОВ “Жовківський ППР”, яке розташоване в с. Мервичі Львівський району Львівської області.

Керівники підрозділів господарства мали змогу почути очікування майбутніх випускників щодо працевлаштування та запросити їх для проходження навчальної практики, а також на стажування.

Було відзначено, що компанія ТОВ “Жовківський ППР” зацікавлена в залученні молодих спеціалістів, які зможуть здобути практичний досвід і мати можливість отримати гідну роботу.

Наприкінці презентаційної частини зустрічі відбулася дискусія, в обговоренні якої взяли участь, окрім здобувачів освіти, також завідувач кафедри годівлі тварин і технології кормів Ярослав Півторак, декан факультету ветеринарної медицини Юрій Стронський, декан біолого-технологічного факультету Андрій Бойко, доцент кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин Юрій Луник, доценти кафедри годівлі тварин і технології кормів Тарас Нагірняк, Олександр Наумюк, Роман Петришак, Ірина Семчук, Олег Слобода.

Висловлюємо щиру вдячність гостям за цікаву зустріч, сподіваємося на взаємну співпрацю в майбутньому.

Допис підготував Тарас Нагірняк, доцент

1

3

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru