Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2

14 жовтня в режимі відеоконференції відбулася лекція з навчальної дисципліни «Юридична деонтологія» для студентів-правників 1-го курсу на тему: «Види практичної юридичної діяльності». Складання професіограм судді, прокурора, адвоката, слідчого, нотаріуса, юрисконсульта було основним завданням заняття.

1
Крім того до проведення лекції долучилася здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» і уже практикуюча юристка Ірина Тарас. Під час лекції запрошена гостя ознайомила першокурсників з новими юридичними трендами, використанням юридичного дизайну, як ефективної моделі формування та презентації юридичної документації в практичній діяльності юриста, з особливостями юридичної діяльності в умовах воєнного стану, важливості фіксації воєнних злочинів.
Також Ірина, з уже власного досвіду, розповіла про можливості формування практичних навичок у студентів під час навчання, роль проходження практики в Юридичній клініці, наставництва викладачів та участі у роботі студентського правового дискусійного клубу у майбутній практичній діяльності правників.

 

Олена Ніканорова,
доцентка кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru