Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2

Однією із фахових компетентностей, які повинні бути сформованими у здобувачів відповідно до Стандарту вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» для другого (магістерського) рівня вищої освіти, є здатність застосовувати медіацію та інші правові інструменти альтернативного позасудового розгляду і вирішення правових спорів. У освітньо-професійній програмі «Право» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти формування цієї компетенції забезпечується під час вивчення навчальної дисципліни «Медіація у професійній діяльності юриста». Для ефективного викладання навчальної дисципліни та вироблення необхідних навичок відповідальна за дисципліну кандидатка юридичних наук, доцентка кафедри права Олена Різенко пройшла базовий курс з медіації та тренінг-воркшоп з професійної етики медіатора.

4IMG 20230321 170149

Під час вивчення навчальної дисципліни здобувачі опрацьовують також посібник «Адвокат та медіація», укладений Національною асоціацією адвокатів України, що сприяє засвоєнню знань з основ медіації для більш ефективного вирішення конфліктних ситуацій та спорів у професійній діяльності.
21 березня 2023 р. у межах вивчення навчальної дисципліни було проведено гостьову лекцію за участі керівниці Львівського центру медіації, адвокатки Анни Лиско на тему: «Медіація для життя». У ході лекції обговорювались дискусійні питання доцільності застосування медіації у певних видах конфліктів, використання навиків з медіації у професійній юридичній діяльності, розуміння та розкриття потенціалу медіації для адвокатської діяльності. А після лекції було підписано угоду про співпрацю з Львівським центром медіації та обговорено подальші напрямки співробітництва у підготовці майбутніх магістрів права.

IMG 20230321 165808

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru