Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Саме під такою назвою 6 листопада 2023 р. у Львові відбулася конференція, організована та проведена Товариством Червоного Хреста України, під час якої представники влади, наукових кіл та неурядових організацій обговорили вплив бойових дій на навколишнє середовище та проблеми міжнародно-правового захисту довкілля.
Взяли участь у конференції і представники ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького – в. о. завідувача кафедри права Юлія Коверко, доцент Олена Різенко та асистент Софія Шутяк, а також здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Право» 3-го і 4-го курсів.

1

Особливу увагу під час заходу приділено проблемам документації злочинів, відповідальності країни-агресора за скоєне, визначення екологічної шкоди. Також під час конференції було проведено дискусію щодо виокремлення такого злочину, як «екоцид» на національному та міжнародному рівнях. А ще було обговорено проблему підриву Каховської ГЕС як заздалегідь спланованого акту державного тероризму, який створив смертельну небезпеку для людей та став беззаперечним екоцидом.

1

1

1

Дякуємо організаторам за можливість долучитися до заходу та взяти участь в обговоренні таких важливих і актуальних у сьогоденні питань.

Ярина Гаврилюк, Вікторія Дець, здобувачі вищої освіти

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru