Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 1

19 квітня 2024 року у Державному біотехнологічному університеті в м. Харків було проведено першу Всеукраїнську науково-практичну конференцію “Права людини в глобалізованому світі: сучасний стан, шляхи реалізації, механізми захисту”. Співорганізаторами конференції виступили кафедра права Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди, Департамент науки і освіти Харківської обласної державної (військової) адміністрації та Харківська обласна громадська організація “Науковий центр дидактики менеджмент-освіти”.

 

З вітальним словом до учасників конференції звернулись: виконувач обов’язків ректора ДБТУ Андрій Кудряшов; професор кафедри трудового права та права соціального забезпечення КНУ імені Т. Шевченка, народний депутат України Юлія Гришина; заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Андрій Васильєв; професор, декан факультету менеджменту Альона Москаленко; професор, декан факультету історії і права ХНПУ імені Г. С. Сковороди Людмила Зеленська;  доцент, виконувач обов’язків завідувача кафедри права ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького Юлія Коверко; доцент, завідувач кафедри права та європейської інтеграції ДБТУ Тетяна Дуюнова.

22

3

У конференції взяло участь 150 учасників з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей.

На пленарному засіданні конференції професор кафедри права Богдан Телефанко виступив із доповіддю на тему “Особливості кримінальних справ в умовах воєнного стану”. Результати своїх наукових досліджень на секційних засіданнях представили викладачі кафедри Олена Різенко, Богдан Мелех, Ольга Капітан, Надія Мельник, Наталія Стасів, Олег Винарчик та Віталія Тушницька.

Щиро дякуємо колективу кафедри права та європейської інтеграції Державного біотехнологічного університету за можливість долучитися до наукового заходу. Дякуємо, що, попри всі труднощі, ви змогли зібрати науковців України для обговорення актуальних питань реалізації та захисту прав людини. Віримо, що наступна конференція, яку ви організовуватимете, буде присвячена правам людини у період відновлення та розвитку нашої держави, і відбудеться вона в офлайн-форматі у місті-герої Харкові!

Допис підготувала Юлія КОВЕРКО

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru