Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сучасна сфера фізичної культури і спорту — це велика та розгалужена індустрія, яка потребує постійного інноваційного підходу до її розвитку та вдосконалення. Останнім часом зростає популярність спортивної діяльності та рухової активності серед різних верств населення, інтенсивно розвиваються оригінальні види та версії спорту з підвищеним ризиком. Фахівців з фізичної культури та спорту для фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової, реабілітаційної роботи, які спроможні здійснювати освітню і спортивно-оздоровчу діяльність на високому професійному рівні, бракує. Нині є попит на спеціалістів, що орієнтувались би на сучасні методи освіти і виховання особистості, та загалом пропагували б здоровий спосіб життя.

Наказом Міністерства освіти і науки України №992-л від 26.11.2019 року у нашому університеті започатковано підготовку здобувачів вищої освіти за новою спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» за першим (бакалаврським) рівнем. Навчання буде відбуватись за денною та заочною формами. 

Для зарахування до складу студентів на основі повної загальної середньої освіти за кошти державного бюджету та фізичних і юридичних осіб необхідні результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, біології та творчого конкурсу.
Також абітурієнти можуть претендувати лише на платну форму навчання. Тоді необхідні результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, математики або історії України та творчого конкурсу.
Зарахування на основі ОС «Молодший спеціаліст» відбувається за результатами фахової співбесіди.

Початок прийому заяв та документів
13 липня 2020 року
Закінчення прийому заяв та документів
22 липня 2020 року
Терміни проведення творчих конкурсів
01-12 липня 2020 року

>>завантажити<<

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru