Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2

Цей навчальний рік ми завершимо дистанційно. Наші викладачі не боялися експериментувати та навчатися. Звичайно, не все відразу вдавалося ідеально, але потроху всі учасники процесу адаптувалися до нових реалій. І варто відзначити, що студенти у цьому допомагали викладачам. Тож з часом,  у результаті спільних зусиль освітній процес було впорядковано та налагоджено, і, навіть, ті, хто не горів на початках бажанням гризти граніт науки онлайн, долучалися до співпраці, перейнявшись колективним завзяттям колег.

Кафедра використовувала для роботи зі студентами різні ресурси. Головним став  Googleclassroom. Тепер можна з впевненістю сказати: які б ресурси не обирали для викладання, усі вони були ефективними. Викладачам нашої кафедри,напевно, найпростіше було адаптуватися до роботи технічно, проте такий спосіб викладання змусив нас розробляти нові варіанти та способи ведення навчальної діяльності в дистанційній формі.

Особливо мотивували відгуки студентів щодо організації дистанційного навчання на кафедрі:

Аліна Савсюк: «Ми більше дізналися і самоорганізувалися. Ми стали використовувати Інтернет-ресурси в незвичній для себе формі». Анастасія Дудич: «Окрім дистанційного навчання, це ще й саморозвиток». Любов Щирко: «Кафедра надихає на те, щоб щось робити. Особливо коментарями до робіт в 01:30 год.». Ірина Кухар: «Викладачі кафедри забезпечили студентів необхідними матеріалами, зокрема відеороликами ходу робіт, презентаціями та підручниками в електронному форматі, різноманітними тестами та практичними розробками. Я вдячна викладачам кафедри ІТМ, що постійно консультують нас через email-повідомлення, месенджери, різні мобільні додатки, які дозволяють оперативно викладачами з’ясовувати будь-які незрозумілі питання».

3

 зображення viber 2020 05 28 15 02 04

зображення viber 2020 05 28 17 36 32

зображення viber 2020 05 29 15 47 41Карантин став справжнім викликом для освітньої сфери. Проте, треба зазначити, що працювати в тих обставинах, які несе нам світ, було складно і водночас цікаво та прогресивно. Викладачі  і студенти не нудьгували  під час вимушеної ізоляції. Їм було і є над чим працювати. Головне сьогодні — дбати про здоров'я, своє і тих, хто поруч. Тому такі тимчасові незручності цілком прийнятні та виправдані.

 

 

Колектив кафедри

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru