Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Щороку напередодні новорічних свят та дня святого Миколая на чолі з завідувачем кафедри колектив збирає подарунки для дітей сиріт та для наших військових, які на цей час перебувають у Львівському військовому госпіталі.
У країні тривають карантинні заходи, але ми даруємо радість, як дітям, так і військовим, адже святковий настрій і атмосфера відчуття свят не може відбутися онлайн.

Організатором проведення збору смаколиків для військових вже вкотре є доцент кафедри Олег Єлейко. Цьогоріч ми знову відвідали наших хлопців у госпіталі з подарунками до дня Святого Миколая.
Робити добрі справи легко. Нам приємно розділити з ними радість, поділитися своїм затишком, котрий вони дарують нам, адже ці хлопці-воїни щодня стоять на захисті України від агресора, ризикуючи своїм життям.
Тому для них і для дітей сиріт, яких ми також відвідуємо у цей день, такими важливими є наша моральна підтримка, навіть така – у вигляді цукерки. Ми тішимося не менше ніж вони, адже відчути подароване тепло та захоплення від подарунків, у яких втілені їхні побажання, є не менше захоплююче.
Всім хочеться побажати добра, миру, єдності та розвитку нашої держави. Ми сподіваємось, що Новий 2021 рік принесе все найкраще в наші оселі, і ми віримо, що зміни відбудуться.
Після візиту в шпиталь, завжди залишаються теплі враження. Насамкінець ми зробили фото на згадку з капеланом військового госпіталю, і домовилися й надалі опікуватися нашими хлопцями-воїнами, хоча так хочеться вірити, що в новому році буде мир у нашій державі, а дітей сиріт заберуть по домівках.

Колектив кафедри інформаційних технологій у менеджменті

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru