Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Доброчинність є невід’ємною рисою українського суспільства, втіленням чеснот його представників та показником рівня національної свідомості.

Єлейко О

Основна мета доброчинності - допомагати людям, які цього потребують, адже кожен розуміє, що добрий вчинок поповнює скарбницю всесвітньої любові. Керуючись саме такими принципами, доцент кафедри менеджменту, член профкому первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького Олег Єлейко творить добро, натхненно вносить свою посильну частку у велику спільну справу.

З появою поранених у зоні дій АТО військовослужбовців, Олег Іванович Єлейко, розпочав активно допомагати воїнам, які проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону (м.Львів). Допомога полягає у систематичних відвідинах поранених, до яких він приходить з щирою посмішкою, подарунками та домашнім частуванням. Приємне тепле слово піднімає хлопцям настрій, зміцнює віру у недаремність їхньої жертви та неминучу майбутню перемогу. Доброчинність Олега Івановича непоказна і щира.

 Приємно усвідомлювати, що серед нас є такі чуйні та небайдужі люди. Коли добрий вчинок починає діяти, все людство стає сильнішим. Ми живемо в унікальний час, коли так багато потрібно творити і змінювати. Приклад нашого колеги підтверджує, що змінювати світ на краще може кожен із нас.

Історія природи починається з добра (І.Кант).

Тож поспішаймо творити добро …

 

Кубрак Н. Р., голова профбюро факультету економіки та менеджменту

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru