Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 28 10

З метою удосконалення освітньої програми «Менеджмент ІТ-сфери»  та поліпшення якості освітніх послуг відбулася зустріч гаранта освітньої програми, викладачів кафедри інформаційних технологій у менеджменті та декана факультету економіки та менеджменту Гримака О.Я. з представником ІТ-компанії Ciklum. Остап Вітів - Lead Delivery Manager в компанії Ciklum, людина з великим досвідом роботи в найбільших ІТ-компаніях України та справжній фахівець своєї справи. 

Стейкхолдер надав багато порад щодо оптимізації освітньої програми. Зокрема, порекомендував змінити структурно-логічну схему освітніх компонентів: такі освітні компоненти як Проектний менеджмент в ІТ-сфері та Agile-технології розробки програмного забезпечення викладати в першому семестрі. Натомість у третьому семестрі ввести дисципліну з тематики технічного менеджменту або програмування. Таку дисципліну як Інструмент управління Jira перенести з вибіркових в обов’язкові.

2 28 10

3 28 10

4 28 10

Як і представники інших ІТ-компаній, спікер особливо наголосив на важливості викладання англійської мови професійного спрямування та HR-менеджменту.

Ми дуже вдячні компанії Ciklum та Остапу Вітіву за плідну співпрацю та довіру до нас. Для нас надзвичайно важливий такий зворотний зв’язок, адже це дозволить максимально підготувати наших випускників до потреб ринку праці.

 

 

Олена  Кіндрат 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru