22 вересня 2025 року відбулася збори з міжуніверситетського комплексу «Conceptual CUISINE» (м. Одеса) під головуванням Ірини КУЛАГІНОЇ, к.т.н., доцент кафедри ТРіОХ Одеського національного технологічного університету. Захід відбувся на платформі ZOOM.
Участь у зборах взяли магістри-виконавці й керівники міжуніверситетського комплексу. Учасниками від нашого Університету були: гарант ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» Уляна ДРАЧУК, доценти кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух та Ірина Басараб.
Виконавцем є ЗВО другого (магістерського) рівня 2024 року вступу Прокопяк Марія Ігорівна. Тема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології м’ясо-рослинних посічених напівфабрикатів лікувально-профілактичного призначення». Керівник – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб.
Допис підготувала Ірина БАСАРАБ, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат сільськогосподарських наук, доцент