Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

19.10. 2023 року з здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня 204- "Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва" за освітньою програмою "технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва" 4 курсу старшим викладачем кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві Шальком Андрієм було проведено лабораторне заняття з навчальної дисципліни "Машини і механізми у тваринництві" на тему: " Машини і механізми для приготування та роздачі кормів". У кожного господарства свої потреби, отже, відповідно конкретним особливостям підприємства варто й вибирати сучасну техніку для приготування та роздачі кормів.

Причіпні кормороздавачі закордонного виробництва SEKO, KHUN, SILOKING. Модельний ряд нараховує близько десяти причіпних кормороздавачів з функціями подрібнення, змішування та зважування компонентів.
Під час заняття студенти на прикладі макетів для приготування і роздачі кормів були ознайомлені з їхньою будовою та принципом дії і контролем за роботою обладнання даних технологічних процесів. А також з заходами безпеки при роботі та обслуговуванні з обладнанням.

1

1

1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru