Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

image2

4–5 травня 2023 року відбулася студентська науково-практична онлайн конференція біолого-технологічного факультету «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького».

Від кафедри мікробіології та вірусології на секції «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» була представлена наукова робота студентки ІІ курсу БТФ Софія ДЕМЧИШИН і студента IV курсу ФВМ Максима ЗАДОРОЖНОГО на тему «Мікробіологічне дослідження питного молока». Науковий керівник – доцент кафедри мікробіології та вірусології, кандидат сільськогосподарських наук ЯРЕМКО О. В..

Представлений матеріал наукових досліджень С. Демчишин і М. Задорожного зацікавив аудиторію та викликав жваву дискусію. Присутні викладачі та студенти задавали доповідачам чимало запитань.

image1

В обговоренні виголошену доповідь С. Демчишин і М. Задорожного позитивно відзначили завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів професор ПІВТОРАК Я. І. та керівники секції завідувач кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин професор КОВАЛЬСЬКИЙ Ю. В. та доцент кафедри генетики і розведення тварин КРОПИВКА Ю. Г. На завершення роботи секції декан БТФ доцент БОЙКО А. О. нагородив студентів грамотою та вручив сертифікати учасників конференції.

image3

Для здоров’я і гарного настрою учасники конференції отримали в подарунок по баночці меду.

Дякуємо за високу оцінку!

Це заохочує молодь до наукової роботи і пошуку нових цікавих ідей.

Доцент кафедри мікробіології та вірусології ЯРЕМКО О. В.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru