Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2022 10 19 15 05 46 502

19.10.2022 (початок о 14.00 год.) відбулася тристороння зустріч у ZOOM за участю:

 зображення viber 2022 10 19 15 05 46 189

Зміст  заходу: під час робочої зустрічі сторони обговорили такі питання:

  1. Обмін цифровими навчальними матеріалами та лекціями, практика

ЛНУВМБ ім. С.Ґжицького був би зацікавлений у спільних гостьових лекціях з КВК (лекції через Zoom, а також асинхронні лекції).

Британська сторона запропонувала такі сфери для дослідження:

o Ліки для домашніх тварин

o Програми у тваринництві – КВК є сильними у молочних продуктах, яловичині та вівчарстві, але їм бракує досвіду у свинарстві та птахівництві.

o Токсикологія – КВК мало займається токсикологією, але відкритий для її вивчення.

Завдяки співпраці Королівського ветеринарного з Ветеринарними школами Великобританії є перспектива розширити межі співпраці та надавати українським студентам більше можливостей для працевлаштування. Вже в березні наступного року наші студенти матимуть змогу пройти практику у Великобританії в рамках вже підписаного договору між нашими університетами.

зображення viber 2022 10 19 15 05 45 835

  1. Обладнання

Британська сторона готова надати обладнання та матеріали для нашого університету в межах своїх можливостей та організувати їх доставку завдяки співпраці з лондонською неурядовою організацією.

  1. Курси англійської мови

Корпорація з е-навчання Reallyenglish пропонує безкоштовну ліцензію на доступ до їхніх онлайн-курсів англійської мови для студнтів нашого університету в рамках проєкту Твінінг.

Також є пропозиція від студентської профспілки КВК організовувати тематичні зустрічі з нашими студентами для покращення мовних навичок.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru