Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

​​Шановні Колеги! Інформуємо вас про можливість доступу до
курсів наших нових партнерів - платформи FutureLearn

Компанія FutureLearn надає доступ до понад 600 курсів (Short Courses) безкоштовно для закладів освіти та їхніх студентів у рамках ініціативи TWINNING. Для того, щоб отримати доступ до платформи студенти повинні мати корпоративні пошти.

Якщо у процесі користування платформою ви зацікавитесь в додатковій можливості доступу до курсів ExpertTracks або Microcredentials, у випадку аргументованої потреби необхідно звернутись до представників платформи FutureLearn з метою перевірки такої можливості (увесь цифровий контент на платформі є власністю закладів освіти та може бути наданий в безкоштовне користування лише за їхньої згоди).

Також якщо Університет зацікавлений у розміщенні освітнього контенту на платформі FutureLearn, то потрібно через Відділ міжнародних зв'язків звернутись до представників платформи FutureLearn для ознайомлення з умовами та її можливостями
Для приєднання до платформи український заклад освіти укладає договір із компанією FutureLearn. Щоб розпочати процес приєднання необхідно звернутись до представників платформи FutureLearn із запитом на приєднання за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та надіслати копію листа Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ?

Більше інформації про платформу ви знайдете у презентації,
яка надіслана файлом під цим дописом ??

pdf

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru