Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Компанія SEO.UA оголошує про початок конкурсу “Ми самі творимо своє майбутнє” для учнів та студентів українських навчальних закладів, переможець якого отримає грошову винагороду – 20 000 гривень!

Що потрібно для участі:

1️⃣Написати статтю українською мовою на одну з запропонованих тем;

2️⃣Об’єм тексту – не більше 5000 символів з пробілами:

3️⃣Робота має бути унікальною (перевіряється на плагіат);

4️⃣Обов’язкові посилання на використані джерела.

Готову статтю потрібно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., в темі листа вказати “Конкурсна робота”, у самому листі – дані про автора та його місце навчання. Робота має бути закріплена у листі у форматі Microsoft Word (.doc, .docx) або посиланням на Google Doc з поширеним доступом.

Початок конкурсу – 13.03.2023. Листи з роботами приймаються до 22.06.2023 включно. 11.07.2023 – оголошення результатів на сторінці 11.07.2023 - 31.07.2023 – нагородження переможця. Ім’я переможця буде опубліковане за вказаним посиланням, з ним також зв’яжуться наші представники.

Запропоновані теми на конкурс:

?Діджиталізація - маленький крок для людини, великий стрибок для людства

?Як інформаційні технології проникають в кожну сферу діяльності

?Як діджиталізація вплине на твою професію

Більше тем ви зможете знайти на офіційній сторінці конкурсу 

Теми можна об’єднувати в одну, кількість конкурсних робіт від одного учасника не обмежена. Нагородження переможця відбудеться в Києві на особистій зустрічі з засновником SEO.UA. Всі питання щодо конкурсу можна надсилати на емейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru