Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Привіт усім. Я – випускниця спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» біолого-технологічного факультету Єлизавета Якімова. Ще студенткою проходила виробничу практику на одному досить прибутковому рибному господарстві Львівської області, у ТзОВ "Миколаївський РМС". Працюючи в цьому господарстві, я оволоділа технологічними процесами вирощування цьоголіток коропа, використовувала весь багаж знань, які здобула на кафедрі водних біоресурсів та аквакультури.

Окрім роботи в рибній галузі, викладачі кафедри зацікавили мене сучасним та перспективним напрямком «Акваріумістика та аквадизайн», який став моїм хобі, що, як відомо, рано чи пізно може стати прибутковою справою.

Звертаючись до майбутніх абітурієнтів, хочу порадити у першу чергу обирайте спеціальність, яка буде приносити не лише прибуток, а й задоволення від тієї справи, яку Ви робите. Біолого-технологічний факультет і викладачі кафедри водних біоресурсів та аквакультури допоможуть Вам реалізуватись не тільки фахівцем рибної галузі, а й як особистість.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru