Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Студенти 4 курсу ОС “Бакалавр” за спеціальністю 162 "Біотехнології та біоінженерія" Маковей Роман та Діана Козак разом із іншими студентами профільних ВНЗ України взяли участь у освітньому проєкті «Біотехнологічні студії», який організували представники провідної біотехнологічної компанії України ПрАТ «Ензим».

 

2

4

6

5

У лабораторіях компанії фахівці провели для учасників науково-практичні інтенсиви та воркшопи. Здобувачі вивчали базові процеси та знайомились із обладнанням сучасної лабораторії.
«Ти, ніби, й уявляєш, де ти будеш працювати: лабораторія або підприємство, індустрія. Але наживо це побачити та спробувати втілити свої ідеї – унікальна можливість. Круто бути біотехнологом!», – ділиться своїми враженнями Роман.
Здобуті на цьому проєкті знання і практичний досвід, поглибили і розширили професійну підготовленість студентів та залишили незабутні враження від сучасних перспективних розробок у біотехнологічній сфері.

3

7

8

 

Колектив кафедри біотехнології та радіології вдячний організаторам, зокрема координаторці, Яні Мричко за такий освітній івент і бажає учасникам стати справжніми професіоналами своєї справи.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru