У рамках вибіркової дисципліни Yeast Biotechnology, що викладається англійською мовою, студенти 4 курсу спеціальності G21 «Біотехнології та біоінженерія» опановують основи роботи з дріжджовими культурами — організмами, які відіграють ключову роль у сучасній біотехнології
Тема заняття — Maintenance of Yeast Cultures.
Під час лабораторної практики студенти:
Такі заняття сприяють формуванню практичних навичок роботи з мікроорганізмами, розвивають увагу до деталей і розуміння біотехнологічних процесів на клітинному рівні
Yeast Biotechnology — це не лише про бродіння, а й про глибоке розуміння клітинної фізіології, генетики та промислового потенціалу дріжджів, що формує професійний світогляд майбутніх біотехнологів
Допис підготувала Христина МАЛИШЕВА, кандидат біологічних наук