Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Клінічна практика є складовою частиною освітньо-професійної програми «Фізична терапія, ерготерапія», яка забезпечує безперервність і послідовність формування практичних умінь і навичок та професійного самовдосконалення майбутніх фахівців із фізичної реабілітації.

Уже третій тиждень триває клінічна практика студентів 2 курсу ОП «Фізична терапія, ерготерапія» на базі Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової професійної та медичної реабілітації «Галичина». Використовуючи напрацювання багатьох років, у центрі «Галичина» розроблено модель комплексної реабілітації інвалідів, яка передбачає соціальну, психологічну, медичну, психолого-педагогічну, професійну, фізичну, фізкультурно-спортивну та трудову реабілітації.

Студенти ознайомилися з роботою реабілітаційно-оздоровчого закладу, його матеріально-технічною базою та організаційно-управлінською структурою; основними завданнями і видами послуг, контингентом пацієнтів; організацією та проведенням оздоровчо-лікувальних та реабілітаційних заходів. Також долучилися до планування програми реабілітації, зокрема вибору відповідних методів реабілітації, включаючи їхню послідовність, частоту та тривалість.

 

2

Студенти мають змогу вивчити кращий досвід роботи висококваліфікованих фахівців Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової професійної та медичної реабілітації «Галичина, які з задоволенням ним діляться, допомагають та настановляють під час проходження практики.

3

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru