Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У рамках міжнародної співпраці відбулася зустріч здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Фізична терапія, ерготерапія» з академіком Олександром Васильовичем Гладченком із республіки Білорусь.

Він є автором унікальної методики з розвитку, вдосконалення і реабілітації спеціальних фізичних якостей з використанням тренажерів біомеханічної стимуляції за методом Назарова В.Т. Олександр Васильович прочитав лекцію на тему: «Біомеханічна стимуляція та реабілітація у посттравматичному періоді за методикою Гладченка».
Під час зустрічі Гладченко О.В поділився інформацією про те, яким чином характер взаємодії між елементами біомеханічної системи дозволяє перерозподіляти енергію за ступенями свободи, і вся біомеханіка рухів стає когерентною (узгодженою). А його учень та послідовник Шиндер Максим Володимирович представив тренажери Сотского.
Великий інтерес у здобувачів викликали як тренажер біомеханічної стимуляції, який Олександр Васильович люб’язно демонстрував у дії, так і тренажери Сотского, роботу яких демонстрував фахівець з біомеханіки та співрозробник тренажерів Шиндер М.В. Вони поставили багато запитань закордонним фахівцям, на які отримали вичерпні відповіді, та мали можливість у дії перевірити роботу тренажерів.
Задля подальшого удосконалення змісту освітньої програми «Фізична терапія, ерготерапія» та її відповідності сучасним потребам ринку праці кафедра реабілітації та здоров’я людини й надалі продовжуватиме співпрацю з вітчизняними та закордонними фахівцями.


Наталія Івасик, гарантка ОП «Фізична терапія, ерготерапія»
доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru