Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Клінічна практика є невід’ємною складовою у процесі підготовки здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем підготовки спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ОП «Фізична терапія, ерготерапія». Саме під час клінічної практики майбутні фахівці мають можливість не лише доповнити практичними навичками ті знання, які були здобуті під час навчання, але й під наглядом кваліфікованих спеціалістів застосувати свої навички та вміння за умовах профільних закладів.

 

 

Студенти 2 курсу СП-Б-О проходили клінічну практику з фізичної терапії та ерготерапії у випадку кардіо-респіраторних захворювань, а здобувачі 3 курсу СП-Б-О - клінічну практику з фізичної терапії та ерготерапії за умови хвороб опорно-рухового апарату. Клінічна практика відбувалася на базах Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр» та Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр й тривали 6 тижнів з 1.09.2021 р. до 8.10.2021 р.


Щиро вдячні нашим колегам, друзям, роботодавцям за надану можливість проходження клінічної практики здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем підготовки спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія».

 

Колектив кафедри

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru