Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

14 грудня у рамках угоди про співпрацю між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького та Харківською державною академією фізичної культури студенти 4 курсу факультету громадського розвитку та здоров’я спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» прослухали гостьову лекцію на тему» ФІЗИЧНА АКТИВНІСТЬ ТА ПРАЦЕЗДАТНІСТЬ ОСІБ ЛІТНЬОГО ВІКУ». ЇЇ прочитала к.фіз.вих., доцентка кафедри фізкультурно-спортивної реабілітації Харківської державної академії фізичної культури Рубан Лариса Анатоліївна.

Під час лекції Лариса Анатоліївна звернула увагу здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» на фізіологічні особливості фізичного навантаження на людей літнього віку, критерії оцінки та підбір дозування для осіб даної категорії.
Зустріч, яка відбулася в режимі відкритого мікрофону, викликала великий інтерес у майбутніх фахівців освітньої програми 227 «Фізична терапія, ерготерапія», тож студенти поставили багато запитань, на які отримали кваліфіковані відповіді.
Ми щиро вдячні доценту кафедри фізкультурно-спортивної реабілітації Харківської державної академії фізичної культури Рубан Ларисі Анатоліївні, к.фіз.вих., доценту, що у такий не легкий час вона, перебуваючи у Харкові, знайшла можливість вийти на зв’язок та поділитися своїми напрацюваннями з нашими здобувачами вищої освіти.

Перемога буде за нами!
Все буде Україна!!!

Іванна Блайда

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru