Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

В рамках проекту «ERASMUS + академічна мобільність викладацького складу» з 04 червня по 10 червня 2021 року в Природничому університеті (м. Вроцлав, республіка Польща) професорами Львівського національного університету імені С.З. Ґжицького було прочитано лекції та проведено практичні заняття для студентів факультету ветеринарної медицини і науково-педагогічних працівників університету. В рамках проекту завідувачем кафедри хірургії ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, професором Андрієм Мисаком прочитано лекції щодо особливостей проведення абдомінальних операцій у великої рогатої худоби та сучасних досягнень профілактики спайкової хвороби, а також лікування онкологічно хворих тварин.

Особлива увага професором А. Мисаком була акцентована студентам Вроцлавського природничого університету на спільні історичні аспекти розвитку ветеринарних шкіл у Львові та Вроцлаві.

Висловлюємо щиру подяку ректору та адміністрації Вроцлавського природничого університету, а також декану факультету ветеринарної медицини за надану можливість читання лекцій і проведення практичних занять.
Особливу вдячність складаємо професору Здіславу Кельбовичу, доктору габілітованому, завідувачу кафедри і клініки хірургії та усьому колективу кафедри хірургії за всебічну підтримку, методичну і матеріальну допомогу та багаторічну співпрацю.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru