Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

28-30 травня у стінах нашого університету відбулася міжнародна наукова конференція «Львівсько-Вроцлавська ветеринарна школа-2019». Згідно програми конференції професорами Вроцлавського природничого університету виголошено десять доповідей з питань репродуктології, терапії, хірургії та інфекційних захворювань тварин.

В рамках конференції відбувся майстер-клас з ультрасонографії органів черевної порожнини та панендоскопії у собак. Проведено також унікальні біотехнологічні дослідження та прийоми по відтворенню диких котячих у зоопарку «Лімпопо» (Zoo "Limpopo").
Робота секції хірургії дрібних домашніх тварин була приурочена 135 річчю кафедри хірургії (1884-2019 рр.). Після відкриття конференції та вітального слова ректора університету, професора Стибеля В.В., завідувачем кафедри хірургії, професором Мисаком А.Р. окреслено основні історичні віхи становлення кафедри. А також, вручено диплом-подяку, професору Здіславу Кельбовичу за всебічну підтримку й багаторічну плідну співпрацю колективів кафедр хірургії Вроцлавського природничого університету та Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.
Сучасні наукові досягнення у лікуванні дрібних домашніх тварин за окремих хірургічних хвороб були висвітленні у доповідях: професора Якуба Ніцпоня «Хірургічне лікування розриву передньої хрестоподібної зв’язки з застосуванням методу ТТА», доцента Януша Бежінського, «Діагностика та лікування за дисплазії ліктьового суглобу у псів» та професора Здіслава Кельбовича «Кардіологічні та медіастінальні операції у дрібних тварин».

Висловлюємо щиру подяку нашим польським колегам професорам А. Велічко, З. Кельбовичу, В. Ніжанському, Я. Ніцпоню,, М. Янковському, К. Глніскій-Сухоцькій, Й. Спужак, доцентам М. Кучковскій, С. Проховскій, Я. Бежінському за цікаві доповіді та спілкування. Особливу подяку висловлюємо декану факультету ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету професору К. Кубяку за організацію конференції та керівництво делегацією польських науковців.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru