Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 1

Доценти кафедри менеджменту Батюк Б.Б., Минів Р.М. та Смолинець І.Б. взяли участь у форумі «Роль науки у розвитку фермерства»,  що проходив 17 червня 2021 року з нагоди Дня фермера на базі інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН України.

На форумі розглядалися питання співпраці науковців з фермерами Львівщини, сутності державних та обласних програм підтримки, спрямованих на розвиток фермерства та унікальності фермерства на Львівщині.

фото 2 1

 Станом на 1 січня цього року у Львівській області офіційно зареєстровано більше 1200 суб’єктів господарювання, з них 700 – малі та середні фермерські господарства, ще 300 – особисті фермерські господарства, які мають потенціал перетворення на сімейні ферми.

Розвиток сімейних фермерських господарств дає можливість людям бути більш економічно незалежними й почуватись впевнено, працюючи у себе вдома та  суттєво впливає і на збільшення регіонального валового продукту в частині виробництва сільгосппродукції. Розвиток фермерства відіграє важливу роль у збереженні села. Підтвердженням цього є увага Уряду до розвитку фермерського руху та схвалена ним програма державної підтримки. Держава пропонує 15 програм та фінансових інструменти під егідою міністерства агропромислового розвитку, крім того, є ще 4 нові програми, спрямовані на розвиток сільського господарства.

фото 3 1

фото 4

Цього року День фермера відзначатимуть вже вдруге – свято установлено 18 червня 2020 року року Президентом України Володимиром Зеленським, враховуючи значення фермерських господарств для розвитку сільського господарства України, їх внесок у вирішення питань продовольчої безпеки держави. 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru