Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З 21 по 24 грудня в університеті відбулися захисти випускових кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього рівня Магістр ОП «Менеджмент організацій та адміністрування».

Враховуючи карантинні обмеження, запроваджені через пандемію COVID-19, захисти відбувалися в змішаному режимі. Тобто, частина студентів, за їх власним бажанням, захищаються аудиторно, інші – онлайн.
Голова та члени Екзаменаційної комісії відзначили високий рівень виконання кваліфікаційних робіт та підготовки усіх здобувачів освіти.
Студентами були представлені результати наполегливої праці протягом усього періоду навчання під пильним керівництвом досвідчених науковців. Під час доповідей магістранти висвітлили актуальні проблеми менеджменту, проаналізували існуючі підходи до їх вирішення, запропонували багато цікавих управлінських рішень та розкрили ряд питань, які стануть актуальними у найближчому майбутньому.
Здобувачі показали високий рівень теоретичної та практичної підготовки, застосували сучасні наукові підходи і на високому рівні представили результати самостійно отриманих результатів.

Мирослава Вовк, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru