EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2-4 грудня 2020 року студент факультету економіки та менеджменту Володимир Гончарук взяв участь у V Ювілейній конференції молодих дослідників «Про Україну інтердисциплінарно у Вроцлавському університеті» (м. Вроцлав, Польща). Цьогорічну конференцію через COVID-19 організатори змушені були провести онлайн, однак це не завадило студентам та молодим науковцям впродовж трьох днів у дружній атмосфері гідно презентувати результати своїх наукових досліджень.

З вітальним словом до учасників конференції звернулись ректор Вроцлавського університету Пшемислав Вішевскі, опікун наукового кола україністів Вроцлавського університету Олег Белей та заступниця директора інституту слов’янської філології Сільвія Войтовіч-Маршал, висловивши впевненість, що жодні перепони не зупинять поступ науки та побажали учасникам плідної праці та достойних наукових досягнень. Інтердисциплінарний формат конференції дозволив представити результати досліджень з різних галузей науки та висвітлити теми, дотичні України.

Володимир Гончарук презентував доповідь на тему «Оцінка інвестиційної привабливості гірських територій Карпатського регіону України» (наукова керівничка Мар’яна Матвеєва, доцентка кафедри публічного управління та адміністрування). До обговорення доповіді долучилось багато учасників конференції, оскільки ця тематика при широкому теоретичному опрацюванні потребує докладання великих зусиль в площині практичної реалізації не тільки в Україні.

Вітаємо та бажаємо нових досягнень !!!

Мар’яна Матвеєва, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru