EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Визначення напрямів удосконалення суспільно-владної взаємодії у становленні громадянського суспільства є одним із нагальних завдань, вирішення якого сприятиме реалізації державної гуманітарної політики в контексті національної безпеки України. Функціонування соціально-політичної системи держави в умовах збройної агресії, окупації частини території України зумовлюють актуалізацію проблематики національної безпеки держави.

У навчальному посібнику колективом авторів – науковцями кафедри публічного управління та адміністрування розглянуто теоретичні аспекти формування державної гуманітарної політики національної безпеки у контексті становлення громадянського суспільства в Україні. Розкрито сутність державної гуманітарної політики національної безпеки з позиції науки публічного управління та міждисциплінарних підходів. Також, визначено роль громадської безпеки та впливу зовнішньополітичних викликів і глобалізаційних факторів на становлення громадянського суспільства при формуванні та реалізації державної політики гуманітарної безпеки через модель комунікації з громадянським суспільством в Україні.

Інституції громадянського суспільства не є, як правило, авторами наукових теоретико-методологічних напрацювань, за деякими виключеннями, однак є їх провідниками у реаліях суспільного життя. Однак, правильні резонанси публічного впливу можуть вивільнити потужні внутрішні сили і можливості соціуму для вироблення єдиної державної гуманітарної політики.

Іван Парубчак, професор

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru