EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1

13-17 березня 2023 року студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» факультету економіки та менеджменту Наталія Зровко, Володимир Максимович, Юрій Фетісов, Олеся Маренич прийняли участь у ХХ Міжнародній студентській науковій конференції «Економіка і суспільні науки перед обличчям криз ХХІ століття», яка проходила у Вроцлавському університеті на факультеті права, адміністрування та економіки (м. Вроцлав, Польща).

З вітальним словом до учасників конференції звернулись проректор з науки Вроцлавського університету професор Лукаш Махай, директорка інституту економічних наук Катажина Шалонка та президент наукового кола економістів Вроцлавського університету Кшиштоф Новак, побажавши учасникам плідної праці та натхнення до наукового пошуку.

Впродовж п’яти конференційних днів студенти представляли результати своїх наукових дослідження та відбувалась цікава та пізнавальна наукова дискусія на актуальні теми кризових явищ та їх наслідків для економіки та суспільства.

Наталія Зровко презентувала доповідь на тему «Причини нециклічних криз та наслідки для економіки України» (науковий керівник Мар’яна Матвеєва, доцентка кафедри публічного управління та адміністрування).

фото 2

фото 3

Вітаємо та бажаємо нових досягнень !!!

Мар’яна Матвеєва, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru